Tandartspraktijk Rolf Hugo Jansens

Welkom op onze site!

Pijnklachten en spoedgevallen

Bij acute pijn of andere spoedgevallen tijdens de openingstijden van onze praktijk, belt u naar 076 565 4746 

Dental365 Spoed Tandartsen Breda

Buiten onze reguliere openingstijden, zoals in het weekend en tijdens onze vakanties of vrije dagen werken wij samen met Dental365 Spoed Tandartsen Breda. Voor alle pijnklachten en/of spoedgevallen kunt u zich tot deze praktijk wenden.  

Dental365 heeft naast de vestiging in Breda, ook vestigingen in Rotterdam, Dordrecht, Gouda, Den Haag, Amsterdam, Ede en Deventer. Mocht een andere locatie u op dat moment beter uitkomen, dan kunt u aan de telefoon uw voorkeur aangeven. Dental365 kan dan, mits mogelijk, samen met u kijken welke locatie voor u de meest geschikte is.

Voor het adres, de contactinformatie en overige zaken betreffende Dental365, klikt u hier voor de website.

Tandartsenpost Brabant

Bij acute pijn of andere spoedgevallen kunt u buiten onze openingstijden ook terecht bij Tandartsenpost Brabant in het ETZ TweeSteden Ziekenhuis aan de Doctor Deelenlaan 5 in Tilburg. 

Voor het adres, de contactinformatie en overige zaken betreffende Tandartsenpost Brabant, klikt u hier voor de website. 

Overige info voor spoedgevallen

Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden voor een bezoek aan een spoedtandarts. Ten eerste, houdt uw BSN gereed wanneer u telefonisch een afspraak maakt. De bevestiging van uw afspraak krijgt u per SMS of e-mail, waarbij er ook een link naar het anamneseformulier meegestuurd zal worden. Deze moet vooraf aan uw afspraak ingevuld worden. Houdt in gedachten dat een afspraak bij een spoedtandarts altijd een richttijd is, gezien er nooit ingeschat kan worden hoe lang een spoedafspraak zal duren en sommige spoedafspraken altijd voorrang hebben.

Vergeet niet uw verzekeringspasje en een geldig identiteitsbewijs mee te brengen naar uw afspraak. 

De betaling van uw consult en/of spoedbehandeling dient u direct te voldoen middels pin of creditcard. De kosten van een spoedbehandeling zijn gelijk aan de kosten van een reguliere tandheelkundige behandeling. Indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft, kunt u uw nota achteraf declareren bij uw zorgverzekeraar.

Tot slot is het goed om te weten dat uw spoedtandarts geen patiëntendossier van u heeft en dit ook niet kan inzien.  Daarom zal Dental365 zich beperken tot het bieden van eerste hulp. Voor eventuele vervolgbehandelingen wordt u, zoals gebruikelijk, altijd terugverwezen naar uw eigen tandarts. Heeft u géén eigen vaste tandarts, dan zal de spoedtandarts u verder informeren.